Woninginrichting Venlo

  • Bisschop en Bisschop Woninginrichting Venlo - Inside blinds foto

COREtec the Original

coretecoriginallogo-290x155De beste manier om de toekomst te voorspellen is die zelf te creëren. COREtec is een innovatieve vloerbedekking die de wereld aan je voeten legt.

Deze volledig nieuwe categorie van harde vloerbedekking is het perfecte alternatief op vinylvloeren, klik LVT of laminaatvloeren. COREtec vloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en vinyl. De backing van COREtec bestaat uit een kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping. Door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem kan de COREtec vloer gemakkelijk geplaatst worden.

Zie voor meer info de COREtec informatiefolder

COREtec vloeren bestaan uit vier lagen

De gepatenteerde constructie van COREtec vloeren bestaat uit vier lagen.

De bovenste laag is de beschermlaag, ofwel slijtlaag. Deze maakt dat de vloer vlekbestendig en gemakkelijk te onderhouden is. De onderliggende toplaag bestaat uit 100% vinyl, waardoor de vloer een duurzaam karakter krijgt. De volgende onderliggende laag is de zeer stabiele COREtec laag, welke zorgt dat de vloer watervast is waardoor deze niet zal zwellen en krimpen wanneer het aan vocht wordt blootgesteld. De onderste laag van kurk maakt de PVC plank geluidreducerend. Een aparte ondervloer is daardoor niet meer nodig, omdat oneffenheden van de onderliggende ondergrond als het ware worden geabsorbeerd.

lagen-coretec

Deze fantastische nieuwe vloeren zijn nu verkrijgbaar bij Bisschop & Bisschop. Wilt u meer informatie over de toepasbaarheid van COREtec in uw woning? Neem dan gerust contact op en maak een afspraak.

Martine Bulten Bisschop en Bisschop Woninginrichting

Maak nu een afspraak

Martine
+31 (0)6 485 71 371
info@bisschopenbisschop.nl

Harry
+31 (0)6 101 44 508
info@bisschopenbisschop.nl

Bezoek onze woonwinkel

Venloseweg 7a
5931 GR Tegelen (Gem. Venlo)
Routebeschrijving

Openingstijden

Wo t/m vr : 10.00 tot 17.00u
Zaterdag : 10.00 tot 16.00u
Zo t/m di : gesloten
Di avond: 17.00 tot 21.00u : op afspraak