Woonbeleving op maat!

Appartement Venlo-Blerick

Bisschop & Bisschop staat voor aandacht
en vakmanschap.

Wij hebben weer een prachtig appartement in Venlo-Blerick mogen inrichten. In het gehele appartement heeft Rob een click PVC vloer van Vivafloors gelegd, de populaire 6880 serie. De vloer straalt een tijdloze elegantie uit en vormt een perfecte basis voor de verdere inrichting. Deze PVC vloer is waterafstotend en slijtvast. Zo blijf je genieten van kwaliteit.

In de woonkamer is gekozen voor de Inbetweens van Vadain, de “Groove”. Deze gordijnen laten op een elegante wijze natuurlijk licht binnen, terwijl ze tegelijkertijd privacy bieden. De vouwgordijnen in de slaapkamers voegen niet alleen stijl toe, maar bieden ook de nodige functionaliteit doordat een verduisterende stof is gekozen, zodat het lichtinval nauwkeurig te regelen is.

Kortom: de combinatie van hoogwaardig PVC vloer van Vivafloors en de gekozen raamdecoratie zorgt voor een tijdloze en stijlvolle leefomgeving. Wij wensen de bewoners nog jarenlang woongenot toe en dat zij er nog lang van mogen genieten.

Bisschop & Bisschop staat voor aandacht
en vakmanschap.

Bezoek onze showroom voor een gratis interieuradvies. Maak kennis met ons maatwerk en ervaar wat onze collectie voor jou kan betekenen.