Woonbeleving op maat!

Binnenzonwering

Bisschop & Bisschop staat voor aandacht
en vakmanschap.

De vele soorten binnenzonwering die er tegenwoordig zijn, maken het soms juist lastig om een keuze te maken. Wilt u veel of weinig lichtinval, wilt u volledige controle over de bediening, heeft u een voorkeur van materiaal?

Het zijn allemaal vragen die mede bepalen welke oplossing de meest geschikte is. Uiteraard spelen daarbij de vorm en maten van de ramen ook mee. Maar misschien is de allerbelangrijkste factor wel de gezinssamenstelling en de persoonlijke voorkeuren.

Bisschop & Bisschop denkt graag met u mee: duettes | plissés, rolgordijnen, shutters of jaloezieën op maat gemaakt en passend bij het interieur.

Binnenzonwering is zonwering die aan de binnenkant van een woning wordt gebruikt om de warmte van zonlicht te blokkeren, waardoor u geniet van meer comfort en minder energieverlies. Er zijn verschillende opties voor zonwering binnen, van zonwerende raambekleding en screens, raamfolies en shutters.

 

Door middel van binnenzonwering vormt u een extra laag voor uw raam, waardoor de warmte van de zon gedeeltelijk tegengehouden wordt. Zo blijft het in de zomer aangenaam koel in huis.

Dubbelplisse shades en Plissés

Jaloezieën

Grip-fix

Rolgordijnen

Shutters

Screens

Squid

Bisschop & Bisschop staat voor aandacht
en vakmanschap.

Bezoek onze showroom voor een gratis interieuradvies. Maak kennis met ons maatwerk en ervaar wat onze collectie voor jou kan betekenen.