Woonbeleving op maat!

Paneelgordijnen

Bisschop & Bisschop staat voor aandacht
en vakmanschap.

Paneelgordijnen kunnen op verschillende manieren in een ruimte gebruikt worden. Als raambekleding maar ook als kamerafscheiding of decoratie van een ruimte. Met paneelgordijnen kan er gespeeld worden met de lichtinval en de mate van privacy. Er kan voor transparante of semi-transparante stoffen gekozen worden.

Paneelgordijnen zijn ideaal bij grote ramen. De breedtes en lengtes van paneelgordijnen zijn flexibel omdat ze volledig op maat gemaakt worden.

Voordelen: controle over lichtinval en privacy.

 

Paneelgordijnen bestaan uit grote panelen stof die je los van elkaar kunt verschuiven. Eigenlijk zijn het een soort gordijnen van panelen in plaats van een los vallende stof. Ze zijn zowel decoratief als functioneel toepasbaar én makkelijk te combineren met elkaar. Kortom, er is van alles mogelijk met paneelgordijnen!

Door de vele mogelijkheden creëer je altijd een uniek raamdecoratie product dat helemaal bij jouw woonwensen past. Zo kunt u per paneel een andere kleur of transparantie kiezen en bepaalt u zelf op welke manier u ze wilt bedienen. Hierdoor kunt u gedurende de dag optimaal afwisselen met de hoeveelheid en intensiteit van het daglicht.

Deze opties maken het mogelijk om de panelen geheel naar eigen wens af te stemmen op uw interieur, persoonlijkheid óf passend bij de huisstijl van uw bedrijf.

 

Kunnen paneelgordijnen ook toegepast worden bij brede en hoge ramen? Absoluut! Ze zijn juist bij uitstek geschikt voor grote ramen.

 

Paneelgordijnen als scheidingswand

Natuurlijk kunt u de paneelgordijnen voor het raam hangen en puur als decoratieve raambekleding gebruiken. Maar heeft u er ook al eens aan gedacht om de ruimte praktisch op te splitsen met een paneelgordijn? Een scheidingswand, ook wel roomdivider genoemd, is een creatieve manier om de paneelgordijnen op een andere wijze in het interieur toe te passen.

Deze truc komt zeker van pas wanneer u een woonruimte in een handomdraai wilt opdelen in afzonderlijke ruimtes of slechts een deel tijdelijk wilt afschermen. Wij zeggen: hallo persoonlijke ruimte, tijdelijk thuiskantoor of heerlijk even apart van de kinderen tot rust kunnen komen.

Overgordijnen

Vouwgordijnen

Inbetweens

Paneelgordijnen

Vitrage

Confectie van gordijnen

Gordijnrails

Bisschop & Bisschop staat voor aandacht
en vakmanschap.

Bezoek onze showroom voor een gratis interieuradvies. Maak kennis met ons maatwerk en ervaar wat onze collectie voor jou kan betekenen.