Woonbeleving op maat!

Screens

Bisschop & Bisschop staat voor aandacht
en vakmanschap.

Screens behoren tot de populairste types zonwering. Dit is niet verwonderlijk, aangezien screens vele voordelen hebben.

Hoewel het met screens mogelijk en, in het geval van felle zon, raadzaam is om de zonnescreens geheel te sluiten, zorgt dit er niet voor dat u in het donker zit. Hierin verschillen screens van andere zonwering. Hebt u bijvoorbeeld rolluiken voor uw ramen en deuren en doet u deze op warme zomerdagen geheel naar beneden, dan zit u in het donker. Dit kan fijn zijn als u overdag wilt slapen, maar meestal is het niet wenselijk om overdag in het donker te zitten.

Screens bieden hier het beste van twee werelden: u sluit uw ramen effectief af voor de warmte van de zon, maar zit ook bij volledig gesloten screens niet in het donker. Zonnescreens laten namelijk door hun enigszins open structuur wel licht door. U kunt door uw gesloten screens heen naar buiten kijken. Bijkomend voordeel is dat passanten niet door de screens heen naar binnen kunnen kijken. De zonnescreens bieden zo ook bescherming tegen inkijk en bevorderen uw privacy

Hebt u een smart home systeem? Als u voor elektrische zonnescreens kiest, kunt u deze eenvoudig deel laten uitmaken van uw smart home systeem.

Als u uw screens op uw smart home systeem aansluit, kunt u deze openen of sluiten door middel van bijvoorbeeld zelfgekozen scenario’s die u activeert op uw telefoon of via spraakherkenning. Door uw screens deel te laten uitmaken van uw smart home systeem, kunt u het gebruik van uw zonwering nog beter, sneller en gemakkelijker afstemmen op uw wensen.

Vraag gerust naar meer informatie over het aansluiten van uw screens of rolluiken op uw smart home systeem.

Duettes en Plissés

Jaloezieën

Grip-fix

Rolgordijnen

Shutters

Screens

Squid

Bisschop & Bisschop staat voor aandacht
en vakmanschap.

Bezoek onze showroom voor een gratis interieuradvies. Maak kennis met ons maatwerk en ervaar wat onze collectie voor jou kan betekenen.