Woonbeleving op maat!

Rolgordijnen

Bisschop & Bisschop staat voor aandacht
en vakmanschap.

Rolgordijnen worden ten onrechte gezien als niet modieus. Door de ontwikkelingen van de afgelopen jaren zijn rolgordijnen naast een praktische oplossing ook een mooie oplossing geworden.

Er is veel mogelijk wat betreft stofdiktes, soorten en kleuren. Rolgordijnen worden volledig op maat gemaakt met een bedieningssysteem naar eigen wens. Het toevoegen van sierlijke roedes, randen of een decoratieve onderlat behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Rolgordijnen kunnen met gebruik van een speciale waterafstotende stof ook toegepast worden in vochtige ruimtes.


Voordelen:
 geluiddempend, warmte regulerend, waterafstotend (afhankelijk van de stofsoort).

Het rolgordijn blijft een klassieker in raambekleding. Rolgordijnen passen perfect in ieder interieur. Onze uitgebreide collectie biedt een ruime keuze in stoffen in sfeervolle kleuren. Er is een passend rolgordijn voor elk raamtype in elke ruimte. Naast ketting- en koordbediening kunnen rolgordijnen geleverd worden met kind veilige gemotoriseerde bediening. Wilt u uw rolgordijn eenvoudig ‘smart’ maken? Dit is uiteraard ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Duettes en Plissés

Jaloezieën

Grip-fix

Rolgordijnen

Shutters

Screens

Squid

Bisschop & Bisschop staat voor aandacht
en vakmanschap.

Bezoek onze showroom voor een gratis interieuradvies. Maak kennis met ons maatwerk en ervaar wat onze collectie voor jou kan betekenen.