Woonbeleving op maat!

Vitrage

Bisschop & Bisschop staat voor aandacht
en vakmanschap.

Vitrage zien we steeds minder toegepast worden in woninginrichtingen. Toch is het een toepassing die nog altijd een mooie uitstraling kan geven aan een ruimte. Zeker met de huidige stofkeuzes.

Vitrage zorgt net voor dat beetje privacy, zodat u geen volledige inkijk hebt in een ruimte en vangt het licht op. Vitrage wordt gemaakt van transparante stoffen, waarbij de stof in combinatie met de gekozen plooiing bepaald hoe de gordijnen vallen.


Voordelen: lichtinval vermindering, sfeervol.

 

Vitrage of glasgordijnen zijn vaak witte, dunne gordijnen die de zonnestraling enigszins temperen. Ze voorkomen ook inkijk als het buiten licht is, vooral als er binnen geen lamp aan is, en de betreffende personen of objecten niet direct door de zon beschenen worden. Daarnaast kunnen ze zeer decoratief zijn.

Wat is het verschil tussen vitrage en inbetween?

Bij inbetween gordijnen kunt u vaak wel naar buiten kijken, maar anderen kunnen niet bij u naar binnen kijken. In vergelijking met vitrage is een inbetween gordijn wat dikker en dichter, maar het is veel soepeler en lichter qua stof, dan een overgordijn.

Overgordijnen

Vouwgordijnen

Inbetweens

Paneelgordijnen

Vitrage

Confectie van gordijnen

Gordijnrails

Bisschop & Bisschop staat voor aandacht
en vakmanschap.

Bezoek onze showroom voor een gratis interieuradvies. Maak kennis met ons maatwerk en ervaar wat onze collectie voor jou kan betekenen.