Woonbeleving op maat!

Karpetten

Bisschop & Bisschop staat voor aandacht
en vakmanschap.

In een woon- of slaapkamer zorgt een karpet ervoor dat u nooit met uw blote voeten op een koude vloer staat. Afhankelijk van het type dat gekozen wordt, kan een karpet op maat gemaakt worden of wordt het in standaardmaten geleverd. Organische vormen zijn zelfs een mogelijkheid bij diverse merken. Soms zien we karpetten ook toegepast worden als wanddecoratie. Maar ook functionele tapijten behoren tot de mogelijkheid. Denk bijvoorbeeld aan een droogloopmat voor in de hal. Zowel zakelijk als thuisgebruik.

Voordelen: sfeervol, behaaglijk gevoel.

 

Wij voeren onder andere de volgende merken:

o.a: Desso, Perletta, Brink&Campman, Louis de Poortere, Mart Visser, Eurogross en Lifestyle.

 

De kers op de taart, dat is een vloerkleed bij het stylen van een interieur. Vloerkleden zijn niet meer uit het Nederlandse woonbeeld weg te denken, helemaal sinds de harde vloeren op nummer 1 staan bij het inrichten van een woning. Met het aanbieden van een vloerkleed bij een interieurplan biedt u niet alleen een toevoeging in sfeer maar ook veel praktische pluspunten.

De pluspunten van vloerkleden

Een vloerkleed draagt bij aan de verbetering van de akoestiek in een ruimte. Wanneer een ruimte ingericht is met veel ‘harde’ materialen als houten/ lederen meubelen, gestucte wanden en een harde vloer, kan de keuze van de juiste gordijnen en de toevoeging van een vloerkleed zorgen voor minder ‘galm’. Een ander pluspunt van een vloerkleed is het vasthouden van warmte, lekker op de bank zitten met uw voeten op een vloerkleed in plaats van op een PVC of laminaat vloer maakt wel degelijk een verschil.

PVC

Laminaat

Tapijt

Vinyl

Karpetten

Bisschop & Bisschop staat voor aandacht
en vakmanschap.

Bezoek onze showroom voor een gratis interieuradvies. Maak kennis met ons maatwerk en ervaar wat onze collectie voor jou kan betekenen.