Woonbeleving op maat!

CORETec

Bisschop & Bisschop staat voor aandacht
en vakmanschap.

CORETec the Original

Een vloer voor elke stijl. CORETec heeft het breedste assortiment aan authentieke, natuurlijke dessins: een vloer voor elke persoonlijkheid. Wij geloven sterk in innovatie: van micro- tot gekleurde voegen en ultra realistische reliëfdruk. Deze vloeren zijn 100% waterdicht, kindveilig en huisdiervriendelijk. De 100% waterdichte kern, sterk vinyl en beschermende slijtlaag zorgen ervoor dat uw vloer er levenslang goed uit ziet. Uiteraard hebben alle CORETec vloeren een beperkte levenslange garantie voor thuisgebruik.

COREtec vloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en vinyl. De backing van COREtec bestaat uit een kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping. Door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem kan de COREtec vloer gemakkelijk geplaatst worden.

COREtec vloeren bestaan uit 4 lagen. De gepatenteerde constructie van COREtec vloeren bestaat uit vier lagen.

De bovenste laag is de beschermlaag, ofwel slijtlaag. Deze maakt dat de vloer vlekbestendig en gemakkelijk te onderhouden is. De onderliggende toplaag bestaat uit 100% vinyl, waardoor de vloer een duurzaam karakter krijgt. De volgende onderliggende laag is de zeer stabiele COREtec laag, welke zorgt dat de vloer watervast is waardoor deze niet zal zwellen en krimpen wanneer het aan vocht wordt blootgesteld. De onderste laag van kurk maakt de PVC plank geluid reducerend. Een aparte ondervloer is daardoor niet meer nodig, omdat oneffenheden van de onderliggende ondergrond als het ware worden geabsorbeerd.

Deze fantastische vloeren zijn verkrijgbaar bij ons. Wilt u meer informatie over de toepasbaarheid van COREtec in uw woning? Neem dan gerust contact op en maak een afspraak.

Bisschop & Bisschop staat voor aandacht
en vakmanschap.

Bezoek onze showroom voor een gratis interieuradvies. Maak kennis met ons maatwerk en ervaar wat onze collectie voor jou kan betekenen.