Woonbeleving op maat!

Over ons

Bisschop & Bisschop staat voor aandacht
en vakmanschap.

Welkom en leuk dat u een kijkje neemt op onze website. Laten we ons even voorstellen:

Rob Tabbers
Dit is Rob, onze alleskunner. Van inmeten tot montage. Of het nou gaat om vloeren leggen, montage van (elektrische) rails, het inhangen van binnen- en buitenzonwering, Rob draait daar zijn hand niet voor om en zorgt ervoor dat uw aangekochte producten perfect worden geïnstalleerd. Hij denkt in oplossingen!

Natasja Tabbers
Dit is Natasja en zij zorgt ervoor dat alles achter de schermen op rolletjes loopt. Van offertes opstellen, bestellingen plaatsen, planning, contact met de klanten, leveranciers en vertegenwoordigers.

Diana Rossel
Dit is Diana en haar passie ligt bij kleuren en materialen en is dan ook onze kleurenspecialiste. Zo weet zij u goed te adviseren, in de showroom, maar ook bij u thuis voor een thuisadvies. Zij is van woensdag t/m zaterdag te vinden in onze showroom om u te adviseren en te helpen een juiste keuze te maken.

Martine Bulten
Dit is Martine en nog steeds als adviseuse en verkoopster verbonden aan Bisschop & Bisschop. De kennis van stoffen, hoe ze vallen, de eventuele kenmerken, heeft zij als geen ander! Zij is op woensdag, vrijdag en zaterdag in de showroom aanwezig om u te adviseren en te helpen de juiste keuze te maken.

Bisschop & Bisschop staat voor aandacht
en vakmanschap.

Bezoek onze showroom voor een gratis interieuradvies. Maak kennis met ons maatwerk en ervaar wat onze collectie voor jou kan betekenen.