Woonbeleving op maat!

Vivafloors

Bisschop & Bisschop staat voor aandacht
en vakmanschap.

PVC-vloeren bestaan uit verschillende lagen die samen één geheel vormen. Bij de productie van PVC vloeren van Vivafloors vloeren gebruiken ze, afhankelijk van de toepassing, per laag een ander materiaal. Zo is de kern van onze clickvloeren gemaakt van WPC, SPC of EPC en is het materiaal dat gebruikt wordt in de kern van al de lijmvloeren gelijk. Alle vloeren van Vivafloors (ongeacht lijm, click, WPC, SPC of EPC) zijn voorzien van een slijtvaste toplaag van 0,55mm.

De vloer in uw huis zegt alles over wie u bent, waar u van houdt en wat uw woonsituatie is. Precies dat maakt werken met vloeren zo mooi. De beste vloer is pas de beste als deze echt helemaal bij u hoort.

Prachtige vloeren voor uw lifestyle. Bijzonder authentiek én met de voordelen van PVC

 

Waarom een PVC vloer?

Kindvriendelijk – PVC vloeren zijn bestand tegen speelgoed, vallende drinkbekers en stampende peuters. En heel fijn, PVC is geluiddempend en houdt alle voetjes lekker warm.

 

Onderhoudsgemak – Een vloer van Vivafloors is waterafstotend en slijtvast. Zo blijft u genieten van kwaliteit.

 

Sfeervol – PVC vloeren zijn nauwelijks van echt hout of tegels te onderscheiden. Dus u ziet en voelt hetzelfde als echt hout of tegel, maar dan met de voordelen van PVC.

 

Dagelijks en periodiek onderhoud – De PVC-vloeren kunt nu gemakkelijk schoonhouden. Even stofzuigen, wekelijks dweilen met Vivafloors Cleaner en klaar! Afhankelijk van de gebruiksintensiteit kan het nodig zijn de vloer na verloop van tijd wat extra aandacht te geven. Met de Vivafloors Polish herstel en beschermt u uw PVC-vloer. Hiermee brengt u de vloer weer terug in topconditie.

 

100% Recyclebaar – Een vloer van Vivafloors is 100% recyclebaar! Dit komt doordat de vloeren zijn gemaakt van Virgin PVC; een pure variant die niet is vervuild met mindere kwaliteiten. Dit betekent dat er geen gerecycled PVC wordt gebruikt, waarvan de grondstoffen onbekend zijn. Dit kan tevens de kwaliteit aantasten. Virgin PVC zorgt er ook voor dat de PVC-vloeren stabieler zijn en minder werken bij temperatuurschommelingen. Met juist scheiden kunnen de vloeren daarom onbeperkt gerecycled worden.

 

ISO 9001 en 14001 – Om de kwaliteit van onze producten te garanderen stelt Vivafloors hoge eisen aan alle leveranciers. Naast ISO 9001 (norm voor kwaliteitsbeheer) beschikken onze fabrieken ook over ISO 14001 (norm voor milieumanagement).

Bisschop & Bisschop staat voor aandacht
en vakmanschap.

Bezoek onze showroom voor een gratis interieuradvies. Maak kennis met ons maatwerk en ervaar wat onze collectie voor jou kan betekenen.