Woonbeleving op maat!

Gordijnrails

Bisschop & Bisschop staat voor aandacht
en vakmanschap.

Met de gordijnrail hangt het gordijn tegen het plafond voor een naadloze aansluiting van vloer tot aan plafond. De rail is in verschillende types en kleuren samen te stellen, bijvoorbeeld brons, goud, wit, grijs of zwart. Kiest u voor een standaard rail die aansluit op de kleur van het plafond en daardoor minder opvalt, of voor een contrasterende design rail.

Met ons uitgebreid aanbod aan handbediende systemen, bieden wij voor ieder type gordijn, van licht via middelzwaar tot zware gordijnen, de juiste rail.

 

Trekstang – De trekstang is een eenvoudig gordijn accessoire waarmee de gordijnen geopend en gesloten kunnen worden zonder de stof aan te raken.

 

Elektrische gordijnrailsystemen – Ga voor optimale luxe comfort en veiligheid met de elektrische gordijnrailsystemen. Uw gordijnen hangen schitterend soepel en u bedient ze vanuit uw luie stoel. Of vanaf uw vakantiebestemming, waarmee het lijkt alsof u thuis bent. Al de gemotoriseerde systemen zijn aan iedere vorm van Home Automation systemen te koppelen.

Overgordijnen

Vouwgordijnen

Inbetweens

Paneelgordijnen

Vitrage

Confectie van gordijnen

Gordijnrails

Bisschop & Bisschop staat voor aandacht
en vakmanschap.

Bezoek onze showroom voor een gratis interieuradvies. Maak kennis met ons maatwerk en ervaar wat onze collectie voor jou kan betekenen.